Luovuuden vapautuminen 26-28.4.24

Luovuuden vapautuminen


Viikonloppu tarjoaa unohtumattomia hetkiä luovuuden äärellä, vapautumista, unelmointia, irtipäästämistä ja itsensä hyväksymistä juuri sellaisena kuin olet.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta maalaamisesta, ja joskus se voi jopa olla etu. Silloin et välttämättä lähde maalausta suorittamaan, vaan nautit väreistä ja muodoista, mikä auttaa energiaasi virtaamaan nopeammin taulun kankaalle.

Viikonlopun aikana tutustumme erilaisiin luovuuden tapoihin, jotka auttavat meitä saamaan yhteyden itseemme ja tunteisiimme. Samalla opimme nauttimaan maalauksen iloista käyttäen sekä akryylivärejä että akvarellivärejä.

Unelmointi on yksi vahva tapa saada yhteys itseemme, päästää irti mielemme rajoitteista ja siten vapauttaa oman luovuutemme valloilleen, jossa ei ole oikeaa eikä väärää tapaa.

Kaiken tämän ihanan luovuuden keskellä pääsemme nauttimaan Hetken tarjoamasta ylläpidosta: hyvästä ruuasta, ihastuttavista leivonnaisista, saunan lämmöstä ja mahdollisesti virkistävästä aamu- tai iltauinnista. Hetki tarjoaa turvalliset puitteet omalle läsnäolollesi, ja kauniit huoneet luovat täydellisen ympäristön luovuuden äärelle.

Ohjaajana ja kanssakulkijana toimii Hetken emäntänäkin tunnettu Kaisa Kaihola, joka omalla tarinallaan ja kokemuksellaan haluaa jakaa muille vapauttavan maalaamisen taikoja ja samalla antaa vertaistukea elämään uupuneille.

Hetken ovet avautuvat retriittiläisille perjantaina 26.4. klo 16.00, jolloin he pääsevät asettumaan huoneisiinsa. Viikonloppu päättyy sunnuntaina 28.4. noin klo 14.00.

Retriittiin sisältyy:

– Ruokailut: perjantain illallinen, lauantain aamiainen, lounas, päiväkahvit leivoksineen, illallinen, sunnuntain aamiainen ja lähtökahvit vohveleineen.

– Työpaja: Maalaustarvikkeet (akryyli- ja akvarellivärit), maalauspohjat (2 kpl) ja akvarellipaperit. Ohjattua ja omatoimista maalaamista, unelmakartan tekoa, ryhmässä keskustelua, kokemuksien jakamista (jos haluaa) sekä ohjaajan Kaisan omakohtainen kertomus uupumisesta, traumoista, maalaamisen vapauttavasta tunteesta ja unelmien rakentamisesta, ja kuinka luoda uskoa itseensä, silloinkin kun voimat ovat lopussa.

– Majoitus Hetken suloisissa huoneissa: kaksi henkilöä huoneessa (jos tulet ystäväsi kanssa ja haluatte samaan huoneeseen, ilmoittakaa siitä etukäteen)

-sekä perjantaina iltasauna klo 21 ja sunnuntaina aamusauna klo 8.00.

Hinta: 440€

Jos haluat oman huoneen, lisämaksu on +80€. Erikoisruokavaliot (vegaani, maidoton) +20€. Gluteenittomasta ja laktoosittomasta ruokavaliosta ei veloiteta lisämaksua.

Ilmoittautumiset: kaisa@vanhapappilahetki.fi

Varaus on sitova, ja varausmaksu on 140€. Loppumaksu maksetaan paikan päällä.

Jos osallistuminen perutaan alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksun kokonaissummasta. Halutessaan osallistuja voi vaihtaa tilalleen toisen henkilön.

Mikäli peruutus tapahtuu osallistujan yllättävän sairastumisen vuoksi, osallistuja maksaa ainoastaan varausmaksun, mikäli hän osoittaa sairautensa järjestäjälle sairaslomatodistuksena.

Suosittelen matkavakuutusta esimerkiksi äkillisten sairastapausten varalta.

Lämpimästi tervetuloa terkuin, Kaisa❤️

Alkaa: 26.04.2024 16:00
Loppuu: 28.04.2024 14:00

Tapahtuma Facebookissa