Oma hetki rantasaunassa

Hetken Sauna

Majoittujilla on mahdollisuus varata lisämaksusta oma saunavuoro Hetken rantasaunaan, varauksen pystyy tekemään kätevästi samalla, kun varaa huonetta varausjärjestelmän kautta.

Upeaa järvimaisemaa voi ihailla suoraan saunan lauteilta, hirsinen saunarakennus, pulpettikatto ja hyvä kiuas takaavat ihanan lempeät löylyt. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla reippaasti kuusi saunojaa ja viihtyisä tupa mahdollistaa virkistävän saunaillan pienelle porukalle. Mikäs sen virkistävämpää, kun pulahtaa järveen niin kesällä kuin talvella – Pidämme avantoa auki koko talven!

Huomioithan, että saunassa ei ole erillisiä miesten ja naisten pukuhuoneita, jolloin saunan tupa toimii myös samalla pukuhuoneena.

Toivomme että varaatte saunan ensisijaisesti varauskalenterin kautta. Oman saunavuoron voit valita vasemmalta (mobiiliversiossa ylhäältä oikealta) valikosta kohdasta Rantasauna. Valitse haluamasi aika ja henkilömäärä, ja lisää varaus koriin.

Jos et ole huonetta varatessa varannut saunaa, niin sen pystyy myös jälkeenpäin varaamaan täältä: varaa oma saunahetki

HUOM! Ei koske ulkopuolisia saunojia. Ulkopuoliset pystyvät varaamaan saunan soittamalla tai laittamalla viestiä 045 6301 399.

Majoittujien hinnat:
20 € / 1 hlö / 1h
30 € / 2 hlöä / 1h
38 € / 3 hlöä / 1h
50 € / 4 hlöä  / 1h

Ulkopuolisille vuokraamme saunaa 1 h 45 min ajalle:
70 € / 2 hlöä / 1 h 45 min
90 € / 3 hlöä / 1 h 45 min
120 € / 4 hlöä (aikuisia) / 1 h 45 min
100 € / perhe (vanhemmat + 2-3 lasta) / 1 h 45 min

Lisätietoja:
045 6301399

Hetken rantasauna on Kuusamon Hirsitalojen Halme 25  saunamalli.

Teimme hieman muutoksia pohjaan, siten että saimme tilaa enemmän löylyhuoneeseen ja pesuhuoneesta toimivan. Pesuhuoneessa on suihkutila ja wc. Valoa tulviva tupa toimii pukuhuoneena ja löylyjen jälkeisenä rentoutumistilana ja isoista ikkunoista on suora näkymä järvelle.