Hotelliaamupalabuffet kutsuu herkuttelemaan

Ihanimmat leivonnaiset ja sisustustuotteet Ähtärissä!

Hetken

Kahvila

edit. 17.03.2020

Korona tilanteen vuoksi, on kahvilamme suljettu TOISTAISEKSI.

Mutta, teemme edelleen lounaskeittoa, sämpylöitä ja leivoksia, jotka ovat noudettavissa arkisin klo 11-15.00 välisenä aikana. Meiltä on myös mahdollista tilata KOTIINKULJETUKSELLA.

SOITA tai VIESTITÄ ja TILAA 045 6301399 tai kaisa@vanhapappilahetki.fi

Niin hyvää, että hymyilyttää! Ähtärin ihanimman tunnelman ja suussa sulavat herkut löydät Hetken kahvilasta. Olet lämpimästi tervetullut herkuttelemaan makeita ja suolaisia vohveleitamme, tai nauttimaan kupposen kuumaa järvimaisemaa ihaillen! Valmistamme itse kaikki leivonnaiset ja vohvelit, joten laatu ja tuoreus on taattu!

Kesäisin kahvilan antimia voi nauttia myös suomalaisessa kesämaisemassa parhaimmillaan; Hetken puutarhassa, järven rannalla tai terassilla herkut maistuvat entistäkin paremmilta.

 

LOUNAALLE HETKEEN!

Tiistaina tarjolla herkullisia salaatteja tai vohveliannos ja keskiviikosta perjantaihin tarjolla maukasta itsetehtyä keittoa, vastaleivottujen Hetken herkkusämpylöiden kera! Jälkiruuaksi kahvit tai tee ja jokin pieni makea. Lounas on klo 11-14.00 tai niin kauan kun ruokaa riittää.

 

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

VAIN NOUTO 11-15, la suljettu, su suljettu

Pikku Putiikki

Hetken Pikku Putiikista löydät ainutlaatuiset sisustustuotteet ja -maalit. Pikku Putiikki on pullollaan kaikkea ihanaa aina julisteista ja sisutustauluista, kynttilöihin sekä kylpytuotteisiin asti. Putiikin tuotteita on hyödynnetty myös huoneiden ja kahvilan sisustuksessa. Tule tekemään ostoksia tai vain viipyilemään putiikin tunnelmassa – Tervetuloa ihastumaan!

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

VAIN NOUTO 11-15, la suljettu, su suljettu