Ihanimmat leivonnaiset ja sisustustuotteet Ähtärissä!

Hetken Kahvila

Niin hyvää, että hymyilyttää! Ähtärin ihanimman tunnelman ja suussa sulavat herkut löydät Hetken kahvilasta. Olet lämpimästi tervetullut herkuttelemaan makeita ja suolaisia vohveleitamme, tai nauttimaan kupposen kuumaa järvimaisemaa ihaillen! Valmistamme itse kaikki leivonnaiset ja vohvelit, joten laatu ja tuoreus on taattu!

Perjantain lounaat alkavat taas kesätauon jälkeen. Kermaista lohikeittoa Hetken herkkusämpylöiden kera tarjolla joka perjantai klo 11-13.30, POIKKEUKSENA 19.8, jolloin ei ole keittoa tarjolla, vaan torstaina 18.8.

Kesäisin kahvilan antimia voi nauttia myös suomalaisessa kesämaisemassa parhaimmillaan; Hetken puutarhassa, järven rannalla tai terassilla herkut maistuvat entistäkin paremmilta.

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

ma-ti SULJETTU ke-to 12-17 pe 11-17 , la 12-16 , su SULJETTU

 

Pikku Putiikki

Hetken Pikku Putiikista löydät ainutlaatuiset sisustustuotteet ja -maalit. Pikku Putiikki on pullollaan kaikkea ihanaa aina julisteista ja sisutustauluista, kynttilöihin sekä kylpytuotteisiin asti. Putiikin tuotteita on hyödynnetty myös huoneiden ja kahvilan sisustuksessa. Tule tekemään ostoksia tai vain viipyilemään putiikin tunnelmassa – Tervetuloa ihastumaan!

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

ma-ti SULJETTU ke-to 12-17 pe 11-17 , la 12-16 , su SULJETTU