Ainutlaatuiset hotellihuoneet – Paras Hetki unille Ähtärissä!

Kuinka ihana on painaa pää pehmoiseen tyynyyn ja uppoutua puhtaisiin lakanoihin. Pystytkö kuvittelemaan tunteen, kun heräät hengästyttävän kaunista järvinäkymää ihaillen?– Olet lämpimästi tervetullut yöpymään vieraanamme! Jokainen huoneemme on tyyliltään ainutlaatuinen, ja kertovat sisustuksellaan tarinoita, joihin voit tutustua huonekohtaisesti alta. Huoneen hintaan kuuluvat liinavaatteet, pyyhe ja runsas aamiainen sekä lisämaksusta voi tilata iltapalan ja vuokrata kylpytakin. 

Huoneisiin asennettu ilmanvaihto ja vuonna 1876 rakennettu hengittävä hirsirakennus antavat makoisan raikkaan unet jokaiselle yöpyjälle. Olemme erityisesti panostaneet sänkyjemme laatuun, jotka takaavat sikeimmät unet vaativimpaankin makuun.

HETKI ON SISUSTUKSELLINEN ELÄMYS!

Kuvia huoneista päivitetään sitä mukaa, kun huoneet ovat valmistuneet.

Teehetki Hetken miljöössä Ähtärissä

Teehetki parvekkeella tai puutarhassa

Hetkessä majoittujille on yhteiskäytössä laadukkaat ja ylelliset kylpyhuone- ja wc-tilat sekä viihtyisät oleskelutilamme. Pienellä lisämaksulla  voit vuokrata kylpytakin ja siten voit huolettoman mukavasti pistäytyä kylppärissä tai vaikka aamu-uinnilla rannassa.

Yläkerran oleskelutilasta löydät tarvikkeet rentouttavaan kahvi- tai teehetkeen sekä jääkaapin, johon on mahdollista ostaa iltapalaa nälän yllättäessä. Hetkessä on myös muita tunnelmallisia tiloja oleskeluun: kirjastosali jossa on myös mahdollisuus television katseluun, suuri parveke ja puutarha kutsuvat sinua kiireettömään oleskeluun!

Tarvitsetko juhlatilaa tai majoitusta suuremmalle ryhmälle?

Vanha Pappila Hetki soveltuu monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tunnelmalliset häät pappilan salissa, palauttava joogaretriitti vintillä tai tyhy-tapahtuma yrityksellesi – Kaikki onnistuvat Hetkessä! Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mitä ainutlaatuisia mahdollisuuksia meillä on tarjota tilaisuudellesi tai ryhmällesi!

Lue lisää tilaisuuksista ryhmille