Tekemistä Ähtärissä? Tutustu Hetken tarjontaan

Elä Hetkessä – Ähtärin matkailu­­mahdol­lisuudet kutsuvat elämyksiin

Vanha Pappila Hetkestä ja Ähtäristä löydät puuhaa moneen makuun. Akkuja voit ladata rentoutumisen lisäksi erilaisten aktiviteettien parissa. Päivällä voit nauttia esimerkiksi Ähtärin mahtavasta luonnosta tai poiketa moikkaamassa pandoja eläinpuistossa. Illalla Hetken tunnelmallinen rantasauna kutsuu löylyihinsä.

Rantasauna

Hetkeen valmistunut rantasauna houkuttelee kävijänsä lämpöisten löylyjen äärelle. Saunasta voit pulahtaa Ouluveden viileyteen tai istua saunan kuistilla ihastuttavaa järvimaisemaa ihaillen.

Lue lisää ihanasta rantasaunastamme!

ÄHTÄRI ZOO

Ähtärin eläinpuistossa voit nähdä kuuluisat pandat ja uhanalaiset lumileopardit sekä monia muita kiehtovia eläinkunnan edustajia. Eläinpuiston alueelta löydät paljon myös muuta tekemistä, kuten hotelli Mesikämmenen kylpylän ja fatbike-vuokrauksen. Kesällä sinne avautuu myös hieno Keilahalli.

Lue lisää Ähtäri Zoon palveluista!

FLOWPARK

Ähtärin Flowparkista löydät hauskimmat ja hurjimmat kiipeilyradat, jotka haastavat huimapäät kokeilemaan rajojaan. Jopa kymmenen metrien korkeuteen yltävät kiipeilytehtävät sisältävät heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja, ja ne sopivat kaikille seikkailijoille 7-vuotiaasta ylöspäin.

KATSO LISÄTIETOJA FLOWPARKISTA!

ÄHTÄRIN GOLF

Golfin ystävät pääsevät rentoutumaan Ähtäri Golfin viheriöille. Kaunis järvimaisema ja hyvin hoidetut kentät hellivät golfaajia aloittelijoista konkareihin.

Tutustu Ähtärin Golfiin!

LUONTOREITIT

Ähtärin luonto kutsuu kulkijaa nauttimaan patikkaretkistä ja luontopoluista. Voit suunnata nuotiopaikalle Matkailukeskuksen luontopoluille, tai lenkkeillä Mustikkavuorella. Kulttuurireitillä kuljeskelet puolestaan historiallisissa merkeissä Ähtärin keskustassa. Omaa rauhaa kaipaava suunnistaa Arpaisten alueen vaellusreiteille. Opastamme mielellämme reiteille vastaanotosta!

KALASTAJAN OHRAKOSKI

Ohrakoski on yksi Niemisjoen kolmesta koskesta. Perhokalastajien suosiossa oleva Niemisjoki houkuttaa myös melojia ja retkeilijöitä nauttimaan vesistöstä. Ohrakoskella oleva viihtyisä laavu soveltuu päiväretkikohteeksi myös lapsiperheille!

TUURI

Keskeinen sijaintimme Ähtärissä mahdollistaa myös retken Tuurin kyläkaupalle. Vain 20 minuutin ajomatkan päästä löydät Suomen suurimman kyläkaupan ja paljon tapahtumaa markkinahumua kaipaavalle.

Lue lisää Tuurin tarjonnasta!

JOOGA, MELONTA, SOUTELU, LUKUHETKI – Sinä päätät!

Hetken ihana miljöö on paras paikka kiireestä hengähtämiseen. Pappilasta löydät useita eri paikkoja, joihin voit vetäytyä omaan rauhaan nauttimaan vaikka hyvästä kirjasta. Palvelutarjontaamme on tulossa myös paljon lisää erilaista tekemistä, kuten kanootinvuokraus, opastettuja eräretkiä ja muuta puuhaa. Seuraa sivuiltamme ilmoittelua, ja katso myös Hetken vaihtuvat tapahtumat Tapahtumat-sivulta!

Katso tapahtumat

Hetkessä tapahtuu

Tutustu myös Hetken ja koko Ähtärin tapahtumatarjontaan!

Katso tapahtumat