(täynnä) Elämäsi tärkein kevät-retriitti

ELÄMÄSI TÄRKEIN KEVÄT -RETRIITTI 16.-18.4.21
Upeassa Ähtärin Vanha Pappila Hetkessä ❤
Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti on viikonlopun mittainen itsetuntemusmatka, jossa avaudut kohti uutta kasvukautta. Luot tilaa kehoon ja mieleen joogan ja taiteen keinoin.
Retriitin harjoitusten avulla saat tunnetukokset ja kehon auki ja energian virtaamaan vapaasti. Tällöin luot hedelmällisen ja ravitsevan pohjan uudelle kasvukaudelle. Virkistyt ja uudistut.
Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kehotyöskentelystä, joogasta tai maalaamisesta. Voit antautua virtaan ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi – vaikka silmät kiinni.
Aloitamme perjantaina 16.4. klo 17 ja päätämme sunnuntaina 18.4. klo 14. Kurssille otetaan korkeintaan 10 henkilöä.
Hinta: 500€
Early bird: 425€ kun varaat paikan 15.2.2021 mennessä.
Varausmaksu 50€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosa mahdollista maksaa 1-4 erässä. Hinta sis. ALV. Ilmoittautuminen on sitova. Lue peruutusehdot alta, hyväksyt ehdot maksamalla varausmaksun.
Hinta sis. majoituksen kahden hengen huoneessa, saunan, ruuat ja maalaustarvikkeet. Mahdollisuus yhden hengen huoneeseen lisähintaan 100€.
Kurssi sisältää useita ohjattuja jooga-, meditaatio-, hengitys- ja maalaussettejä sekä aikaa vain olemiselle luonnossa, itsensä kanssa. Aikaa levolle, kirjoittamiselle ja kuuntelemiselle. Aikaa sille ihmiselle, joka sinun huomioita eniten kaipaa.
Ota aikaa itsellesi ja ole tänä keväänä oman elämäsi tärkein ihminen! ❤
Retriitin ohjelma (suuntaa antava)
PERJANTAI
17 Tervetuloa kurssille! Tarjolla kasvispiirakkaa ja kahvit/teet
17.30 Alkupiiri
18.30 Avaava lempeä jooga ja Gong-rentoutus
20-21 Syvähengitysharjoitus
LAUANTAI
8.30 Kundaliinijooga ja meditaatio
10.30 Aamiainen
11.30-13.30 Intuitiivinen maalaaminen (isot canvaspohjat)
13.30-14.30 Oman sisimmän tutkimista harjoituksilla
15 Lounas
17-19 Kehollinen harjoitus ja äänimaljarentoutus
19.15 Illallinen
Sauna ja vapaa-aikaa
SUNNUNTAI
8.30 Aamujooga ja meditaatio
10 Aamiainen
11-13 Intuitiivinen maalaaminen
13-14 Loppupiiri
14 Lähtökahvit
***
Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan!!
ILMOITTAUTUMINEN: miaulvila(a) gmail.com
PERUUTUSEHDOT:
1. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas peruu osallistumisen 14vrk ennen kurssin alkua, osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruminen tapahtuu 14-28vrk ennen kurssia, kurssimaksusta peritään 50%. Varausmaksua ei palauteta.
2. Järjestäjä pidättää oikeuden kurssia ja sen järjestämistä liittyviin muutoksiin.
3. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjistä johtuvasta syystä, asiakas saa maksun täysimääräisesti takaisin.
LISÄTIEDOT:
Anne: 050 5916291
Mia: 045 2763996 tai miaulvila @ gmail.com
PAIKKA: Vanha Pappila Hetki, Ähtäri
OHJAAJAT: Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki
Mia on koulutukseltaan aikuiskasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL ja kundaliini). Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, itsetuntemusohjaajana ja jooganopettajana.
Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa aikuissosiaalityöntekijänä työskentelytapanaan aito läsnäolo ja kohtaaminen sekä tiimityö. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan ja yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän aloitti vuonna 2015 ja tällä hetkellä Anne toimii itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla (Kevätjoki Art) sekä kansalaisopistossa vapauttavan maalaamisen ja äänimaljarentoutusohjaajana opettajana. Lue lisää: kevatjokiart.fi
VARAA PAIKKASI PIAN JA HYÖDYNNÄ HINTAETU!
Alkaa: 16.04.2021 17:00
Loppuu: 18.04.2021 14:00

Tapahtuma Facebookissa