Elämäsi tärkein kevät-retriitti 2022

🌸🌸🌸
ELÄMÄSI TÄRKEIN KEVÄT -RETRIITTI 1.-3.4.2022 Upeassa Ähtärin Vanha Pappila Hetkessä ❤
Elämäsi Tärkein Kevät -retriitti on viikonlopun mittainen itsetuntemusmatka, jossa avaudut kohti uutta kasvukautta. Luot tilaa kehoon ja mieleen joogan, meditaation ja luovien menetelmien avulla (Vapauttava maalaaminen, intuitiivinen kirjoittaminen).
Retriitin harjoitusten tukemana voit avata tunnetukoksia ja kehoasi, saaden energian virtaamaan vapaasti. Tällöin luot hedelmällisen ja ravitsevan pohjan uudelle kasvulle. Virkistyt ja uudistut.
Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkotaitoja tai -tietoja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kehotyöskentelystä, joogasta tai maalaamisesta. Voit antautua ohjaukseen ja luottaa itseesi, kehosi luonnolliseen liikkeeseen, joka liikuttaa sinua ja uutta luovaa kättäsi – vaikka silmät kiinni.
Aloitamme perjantaina 1.4. klo 17 ja päätämme sunnuntaina 3.4. klo 14. Kurssille otetaan korkeintaan 12 henkilöä.
Hinta: 490€
EARLY BIRD -hinta 440e voimassa 28.2.22 asti.
Varausmaksu 50€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosa on mahdollista maksaa 1-2 erässä. Hinta sis. ALV. Ilmoittautuminen on sitova. Lue peruutusehdot alta, hyväksyt ehdot maksamalla varausmaksun.
Hinta sis. majoituksen kahden hengen huoneessa (yhden hengen huone lisämaksusta 50€), saunan, ruuat ja maalaustarvikkeet.
Kurssi sisältää ohjattuja jooga-, meditaatio-, hengitys- ja maalausharjoituksia, äänimaljarentoutuksia sekä aikaa olemiselle luonnossa, itsesi kanssa – aikaa levolle, kirjoittamiselle ja kuuntelemiselle. Aikaa sille ihmiselle, joka sinun huomioitasi eniten kaipaa.
Tee tilaa itsellesi ja ole tänä keväänä oman elämäsi tärkein ihminen! ❤
Retriitin ohjelma (suuntaa antava)
PERJANTAI
17 Tervetuloa kurssille! Aloitus alkupiirissä salissa.
18.15 Avaava lempeä jooga ja Kongi-rentoutus
20 Iltapala
LAUANTAI
8.30 Kundaliinijooga ja meditaatio
10.30 Aamiainen
11.30-13.30 Intuitiivinen maalaaminen
13.30-15 Uudistumista tukevia harjoituksia
15-16 Omaa aikaa
16-18 Syvähengitys ja äänimaljarentoutus
18.30 Illallinen
Sauna ja vapaa-aikaa
SUNNUNTAI
8.30 Aamujooga ja meditaatio
10 Aamiainen
11-13 Intuitiivinen maalaaminen
13-14 Loppupiiri
14 Lähtökahvit
***
Kuuntele sisimpääsi. Jos kuulet kutsun, ilmoittaudu mukaan!!
ILMOITTAUTUMINEN: miaulvila@gmail.com
PERUUTUSEHDOT:
1. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas peruu osallistumisen 14vrk ennen kurssin alkua, osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Mikäli peruminen tapahtuu 14-28vrk ennen kurssia, kurssimaksusta peritään 50%. Varausmaksua ei palauteta.
2. Järjestäjä pidättää oikeuden kurssia ja sen järjestämistä liittyviin muutoksiin.
3. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjistä johtuvasta syystä, asiakas saa maksun täysimääräisesti takaisin.
LISÄTIEDOT:
Anne: 050 5916291
Mia: 045 2763996 tai miaulvila @gmail.com
PAIKKA: Vanha Pappila Hetki, Ähtäri
OHJAAJAT: Mia Ulvila ja Anne Kevätjoki
Mia on koulutukseltaan aikuiskasvatustieteen maisteri, opettaja ja jooganopettaja (SJL ja kundaliini). Hän on opettanut joogaa terapeuttisesta näkökulmasta yli 10 vuotta ja on seinäjokisen Joogakoulu Sanmayan omistaja. Ihmisyys ja kasvaminen ovat innoittaneet Mian sisäiselle polulle, jonka ytimessä on ollut itsensä tunteminen juuri sellaisena ainutlaatuisena yksilönä kuin kukin meistä on. Tällä hetkellä Mia toimii henkisen hyvinvoinnin parissa yrittäjänä, itsetuntemusohjaajana ja jooganopettajana. Lisää Miasta voit lukea: www.sanmaya.fi/miaulvila
Anne on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan sosiaalityö, sivuaineina mm. psykologia, kasvatustiede ja erityispedagogiikka. Hän on työskennellyt psykiatriassa ja kunnassa sosiaalityöntekijänä sekä kansalaisopistossa vapauttavan maalaamisen ja äänimaljarentoutusten ohjaajana. Työskentelytapanaan hänellä on aito läsnäolo ja kohtaaminen. Matka kohti itseä alkoi äitiysloman myötä v. 2008, jonka aikana intuitiivinen kirjoittaminen ja maalaaminen tulivat hänen sisäisen tutkimusmatkansa välineiksi tuoden pian iloa myös muille runokirjan sekä yksilöllisten Valorunojen ja maalausten muodossa. Freelancer taiteilijana hän aloitti vuonna 2015. Tällä hetkellä Anne toimii aikuissosiaalityöntekijänä Pohjois-Pohjanmaalla sekä itsenäisenä yrittäjänä luovuuden ja hyvinvoinnin alalla (Kevätjoki Art). Lue lisää: kevatjokiart.fi
VARAA PAIKKASI PIAN JA HYÖDYNNÄ HINTAETU!
Alkaa: 01.04.2022 17:00
Loppuu: 03.04.2022 14:00

Tapahtuma Facebookissa