Boutique-hotel - tunnelmallista majoitusta Ähtärissä

Hetken kahvilan ja pikku putiikin aukioloajat

Kesä on ihmisen parasta aikaa! Ja mikäs sen parempaa, kun nauttia Hetken ihania leivonnaisia ja rapeita vohveleita niin makeana että suolaisena Hetken tunnelmallisessa kahvilassa joko sisällä tai aurinkoisella kesäterassilla. Hetkessä myös anniskeluoikeudet. Olemme juhannuksesta aina elokuun puoleenväliin joka päivä auki. Myös piha-alueemme ovat kahvilan asiakkaiden käytössä ja jos tekee mieli pulahtaa laiturilta uimaan, sekin onnistuu, aina silloin kun kahvila on avoinna ja sauna ei ole käytössä.

Pikku Putiikki ja Kahvila

Vanha Pappila Hetken kahvilassa pääset maistamaan herkullisia vohveleita ja leivonnaisia. Pysähdy nauttimaan Hetken tunnelmasta yksin teekupin ääreen, tai tulkaa koko perhe viettämään rattoisaa lauantaipäivää herkutellen. Tuotteemme ovat alusta alkaen itsetehtyjä, ja aina suussa sulavan tuoreita!

Hetken Pikku Putiikki on uusiutunut ja sieltä löydät ihania sisustus- ja lahjatavaroita. Olet lämpimästi tervetullut tekemään ostoksia tai vain viipyilemään putiikin tunnelmassa – Tervetuloa ihastumaan!

Tiesithän, että meiltä pystyy ostamaan haluamallesi summalle lahjakortin, niin kahvilaan, Pikku Putiikkin kuin myös majoitukseen! Lahjakortit ovat kauniissa lahjakuoressa, jotka olemme tehneet Hetken ylijäämä tapeteista.

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

ma SULJETTU, ti-pe 12-18, la 12-18, su 12-16 (5.6 SULJETTU)

kahvila ja putiikki

Tervetuloa löytämään oma Hetkesi!

Tiedäthän sen hetken, kun kaikki tuntuu olevan juuri oikein. Aamuinen usva järvellä, rantasaunan lämpö, tai se kun päivän päätteeksi voit sukeltaa pehmoiseen sänkyyn. Tarvitsemamme hetki on jokaiselle erilainen, mutta yhtä tärkeä.

Vanha Pappila Hetkestä löydät laadukkaan hotellimajoituksen, herkullisia makumaailmoja ja ihania sisustuslöytöjä. Yli 130 vuoden ajan pappila on tarjonnut vieraanvaraisen kodin tutuille ja tuntemattomille. Nyt on sinun vuorosi. Hengähdä Hetkessä ja päästä irti arjesta. Meille olet aina tervetullut, juuri sellaisena kuin olet!

Booking.com Traveller Review Awards 2020 9,6 out of 10

Tutustu Hetken tarinaan

Hetki somessa