Boutique-hotel - tunnelmallista majoitusta Ähtärissä

MAALISKUUN KAHVILAN JA PIKKU PUTIIKIN AUKIOLOAJAT

TALVIALE MAJOITUKSESSA 3.4 TEHTYIHIN VARAUKSIIN

Tule viettämään unohtumaton loma meidän Hetkeen! Saat nyt hyödyntää ainutlaatuisen tarjouksen ja säästää 20 % yöpymisestäsi koodilla HIIHTOALE. Tarjous on voimassa 3.4.23 asti tehtyihin varauksiin, vain uusille varauksille, jotka on tehty tämän meidän kotisivujen kautta.

Meidän Hetki on todellinen helmi, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset täydelliseen lomaan. Suoraan hotelliltamme pääset nauttimaan hiihtoladuista, joten lomafiilis alkaa heti ulko-oveltamme. Rentoudu avannossa ja koe autenttinen rantasauna, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Tule herkuttelemaan omatekoisilla leivonnaisillamme ja maukkailla vohveleilla – suolaisena tai makeana, valinnanvaraa löytyy.

Älä missaa tätä tilaisuutta! Varaa nyt ja käytä koodia HIIHTOALE, jotta säästät 20 % yöpymisestäsi.

NYT myös Keskiviikkoisin lounasta!

Keskiviikkoisin Hetki tarjoaa lounaalla vaihtelevaa menua, kun perjantaisin taas pysytään tutussa ja turvallisessa Hetken klassikoksi jo muodustuneessa Kermaisessa lohikeitossa.  Lämpimästi tervetuloa myös keskiviikoisin nauttimaan maukasta kotiruokaa Hetkeen.

Viikonloppuisin aamiaiselle Hetkeen

Otamme ulkopuolisia aamiaiselle viikonloppuisin klo 10-11.00, varaukset tulee tehdä etukäteen info@vanhapappilahetki.fi tai 045 6301399, samalla ilmoitukset mahdollisista ruoka-aineallergioista. Aikuiset 16,90 ja alle 7-vuotiaat 8,90€, alle 2 vuotiaat ilmaiseksi.

TALVEN TUNNELMAA hetkessä

Helmi- ja maaliskuu antaa jo pientä lupausta tulevasta keväästä, päivät pitenee ja aurinko ilmestyy meitä piristämään useammin. Silti saamme nauttia talven ihanuuksista. Ähtäri on tunnettu lumisuudestaan, sijaitsemehan Suomen selällä ja siitä syystä täällä on hiihtoladut ja pulkkamäet upeassa kunnossa. Muutenkin Ähtärin luonto kutsuu nauttimaan ulkoilmasta ja kaikesta luonnon kauneudesta mitä ympärillä on. Ähtärissä toimii yritys Polun Lumo, joka tarjoaa luonto- ja elämyspalveluita, joiden avulla se rohkaisee ihmisiä ottamaan irtioton arjesta, astumaan syvemmälle metsään ja löytämään luonnon keskeltä iloa, inspiraatiota ja voimaa. Hetki lämpöisesti suosittelee tutustumaan tähän palveluun.

Mikäs sen parempaa on, kuin luontoretken jälkeen mennä Hetken rantasaunaan ja pulahtaa virkistävään avantoon, tämän kaiken jälkeen, onkin aika valmis kömpimään Hetken laadukkaisiin sänkyihin (Tempur ja Hilding Anders).

Aina on yhtä ihanaa herätä hyvin nukutun yön jälkeen tuoreen sämpylän tuoksuun, joka houkuttelee alakertaan aamiaiselle. Parastahan on se, että voit vain sujauttaa villasukat jalkaan ja hiippailla tunnelmalliselle aamiaiselle, Hetkessä ei tarvitse pingottaa eikä olla mitään muuta kuin mitä on.

Nämä kiireettömät Hetket rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ovat meidän Hetken vahvuus ja anti. Asiakkaat lähtevät levänneinä, rentoina, pieni tai iso hymy kasvoillaan ja me kiitollisina toivotamme hyvää jatkoa jälleen näkemisen toivossa.

Ja niitä jälleen näkemisiähän olemme ihanasti taas saaneet! Parhaimmillaan asiakkaat ovat olleet jo kuudetta kertaa Hetken vieraina ja se on meille parasta palautetta, kun asiakas uudelleen saapuu vieraaksemme.

Siitä syystä tahdommekin antaa 10. varauksen veloituksetta, olemmekin sanoneet, että kun on yöpynyt meidän jokaisessa yhdeksässä huoneessa, voi kymmenennen yöpymisen varata veloituksetta haluamaansa huoneeseen:) (Ei haittaa, jos ei kaikissa eri huoneissa ole nukkunut, riittää, kun on 9 kertaa tullut meille yöpymään <3 )

Pikku Putiikki ja Kahvila

Vanha Pappila Hetken kahvilassa pääset maistamaan herkullisia vohveleita ja leivonnaisia. Pysähdy nauttimaan Hetken tunnelmasta yksin teekupin ääreen, tai tulkaa koko perhe viettämään ihanaa hetkeä herkutellen. Tuotteemme ovat alusta alkaen itsetehtyjä, ja aina suussa sulavan tuoreita!

Perjantaisin tarjoamme lounasta. Jo klassikoksi muodostunut meidän maukas Kermainen lohikeitto Hetken herkullisten sämpylöiden kera saa ihmiset liikkeelle vähän kauempaakin. Lounas klo 11-13.30.

Hetken Pikku Putiikista löydät ihania sisustus- ja lahjatavaroita. Olet lämpimästi tervetullut tekemään ostoksia tai vain viipyilemään putiikin tunnelmassa – Tervetuloa ihastumaan!

Tiesithän, että meiltä pystyy ostamaan haluamallesi summalle lahjakortin, niin kahvilaan, Pikku Putiikkin kuin myös majoitukseen! Lahjakortit ovat kauniissa lahjakuoressa, jotka olemme tehneet Hetken ylijäämä tapeteista.

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

ke 11-16, to 12-16 ja pe 11-16 ma-ti suljettu, la 12-16 , su SULJETTU

kahvila ja putiikki

Tervetuloa löytämään oma Hetkesi!

Tiedäthän sen hetken, kun kaikki tuntuu olevan juuri oikein. Aamuinen usva järvellä, rantasaunan lämpö, tai se kun päivän päätteeksi voit sukeltaa pehmoiseen sänkyyn. Tarvitsemamme hetki on jokaiselle erilainen, mutta yhtä tärkeä.

Vanha Pappila Hetkestä löydät laadukkaan hotellimajoituksen, herkullisia makumaailmoja ja ihania sisustuslöytöjä. Yli 130 vuoden ajan pappila on tarjonnut vieraanvaraisen kodin tutuille ja tuntemattomille. Nyt on sinun vuorosi. Hengähdä Hetkessä ja päästä irti arjesta. Meille olet aina tervetullut, juuri sellaisena kuin olet!

Booking.com Traveller Review Awards 2020 9,6 out of 10

Tutustu Hetken tarinaan

Hetki somessa