Boutique-hotel - tunnelmallista majoitusta Ähtärissä

itsenäisyyspäivän brunssi 6.12.22

Hetken ensimmäinen itsenäisyyspäivän brunssi järjestettiin vuonna 2019 ja sen saama vastaanotto ylitti kaikki odotuksemme. Kahden koronavuoden jälkeen järjestämme sen taas! Tälläkin kertaa salin pitkä pöytä tulee notkumaan suolaisista ja makeista herkuista! Tarjolla myös viinejä ja kuohuvaa.
Järjestämme kaksi kattausta, klo 12-13.30 ja klo 14.30-16.
Vain ennakkovarauksella! Varaukset mieluummin whatsapilla 045 6301399 tai sähköpostilla info@vanhapappilahetki.fi.
Brunssin hinta 35e. Lapset alle 13v iän mukaan (12v 12e jne).
Sydämellisesti tervetuloa💙🇫🇮

joulukuun AUKIOLOAJAT KAHVILAAN JA PIKKU PUTIIKKIIN

 

Vaikka kahvila olisikin suljettu, niin tarjoamme AINA majoittujille aamiaisen ja Pikku Putiikki on majoittujille auki aina 24/7.

 

joulusauna

Taas on tullut hetki, kun voit varata Joulusaunan!

 

TALVEN TUNNELMAA hetkessä

Joulukuussa Hetkessä leijailee ihana joulun tunnelma. Joulukuusi seisoo ylväänä salin perällä ja joulutähdet antavat lempeää valoa pimeisiin päiviin. Nyt on lupa todellakin vain olla, nauttia kiireettömistä hetkistä Hetken tunnelmallisessa kahvilassa, tai ottaa viikonlopuksi omaa aikaa ja tulla nauttimaan läsnäolosta vaikka puolison kanssa. Käyden illalla rantasaunan lempeissä löylyissä ja pulahtaa avantoon…

Aina on yhtä ihanaa herätä hyvin nukutun yön jälkeen tuoreen sämpylän tuoksuun, joka houkuttelee alakertaan aamiaiselle. Parastahan on se, että voit vain sujauttaa villasukat jalkaan ja hiippailla tunnelmalliselle aamiaiselle, Hetkessä ei tarvitse pingottaa eikä olla mitään muuta kuin mitä on.

Nämä kiireettömät Hetket rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä ovat meidän Hetken vahvuus ja anti. Asiakkaat lähtevät levänneinä, rentoina, pieni tai iso hymy kasvoillaan ja me kiitollisina toivotamme hyvää jatkoa jälleen näkemisen toivossa.

Ja niitä jälleen näkemisiähän olemme ihanasti taas saaneet! Parhaimmillaan asiakkaat ovat olleet jo kuudetta kertaa Hetken vieraina ja se on meille parasta palautetta, kun asiakas uudelleen saapuu vieraaksemme.

Siitä syystä tahdommekin antaa 10. varauksen veloituksetta, olemmekin sanoneet, että kun on yöpynyt meidän jokaisessa yhdeksässä huoneessa, voi kymmenennen yöpymisen varata veloituksetta haluamaansa huoneeseen:) (Ei haittaa, jos ei kaikissa eri huoneissa ole nukkunut, riittää, kun on 9 kertaa tullut meille yöpymään <3 )

 

Pikku Putiikki ja Kahvila

Vanha Pappila Hetken kahvilassa pääset maistamaan herkullisia vohveleita ja leivonnaisia. Pysähdy nauttimaan Hetken tunnelmasta yksin teekupin ääreen, tai tulkaa koko perhe viettämään ihanaa hetkeä herkutellen. Tuotteemme ovat alusta alkaen itsetehtyjä, ja aina suussa sulavan tuoreita!

Perjantaisin tarjoamme lounasta. Jo klassikoksi muodostunut meidän maukas Kermainen lohikeitto Hetken herkullisten sämpylöiden kera saa ihmiset liikkeelle vähän kauempaakin. Lounas klo 11-13.30.

Hetken Pikku Putiikista löydät ihania sisustus- ja lahjatavaroita. Olet lämpimästi tervetullut tekemään ostoksia tai vain viipyilemään putiikin tunnelmassa – Tervetuloa ihastumaan!

Tiesithän, että meiltä pystyy ostamaan haluamallesi summalle lahjakortin, niin kahvilaan, Pikku Putiikkin kuin myös majoitukseen! Lahjakortit ovat kauniissa lahjakuoressa, jotka olemme tehneet Hetken ylijäämä tapeteista.

Kahvila ja Pikku Putiikki avoinna:

ma-ke SULJETTU to 12-16 pe 11-16, la 12-16 , su SULJETTU

kahvila ja putiikki

Tervetuloa löytämään oma Hetkesi!

Tiedäthän sen hetken, kun kaikki tuntuu olevan juuri oikein. Aamuinen usva järvellä, rantasaunan lämpö, tai se kun päivän päätteeksi voit sukeltaa pehmoiseen sänkyyn. Tarvitsemamme hetki on jokaiselle erilainen, mutta yhtä tärkeä.

Vanha Pappila Hetkestä löydät laadukkaan hotellimajoituksen, herkullisia makumaailmoja ja ihania sisustuslöytöjä. Yli 130 vuoden ajan pappila on tarjonnut vieraanvaraisen kodin tutuille ja tuntemattomille. Nyt on sinun vuorosi. Hengähdä Hetkessä ja päästä irti arjesta. Meille olet aina tervetullut, juuri sellaisena kuin olet!

Booking.com Traveller Review Awards 2020 9,6 out of 10

Tutustu Hetken tarinaan

Hetki somessa