Naiseuden Hetki 26-28.5.23

Naiseuden Hetki 26-28.5.2023

Toukokuun naiseutta hellivä viikonloppu Vanha Pappila Hetkessä herättää meidät tuntemaan omaa sensuellista kauneuttamme, aistimaan syvempää olemustamme ja ennenkaikkea nauttimaan elämästä.

Mielen ja kehonhuoltoa ihanin harjoituksin, musiikin inspiroidessa liikkeessä. Elinvoimaa hengityksessämme, sukellusta ajatuksiimme ja avaamaan naiseuden mahdollisuuksien maailmaa itsellemme laajemmin. Nähdä sielun silmin ainutlaatuisia kerroksiamme unohtamatta kaunista pintaamme kaiken kaikkinensa. Ikuistaa itsensä luonnon luojattareksi ja vapauttaa hehkuamme toinen toisillemme. Laukkuusi pakkaat uteliaisuuden, antamisen lahjan ja kauneimman mekkosi kesäiseen päivään, korusi koristamaan sinusta kumpuavaa kauneutta. Saamme sitoa kukkaseppeleen kutreille ja oveamme kutsuvasti koristamaan kukkakranssin. Kuulemme naiseuden yrteistä, mitkä vahvistavat elinvoimaamme. Kukkien ja yrttien salaisuuksia teille raottaa ihana ystäväni Maija Sauren.

Vietämme viikonlopun suloisuutta hengittävässä Hetkessä ja nautimme pöydän antimista, levosta, ilosta, rantasaunasta ja puhdistumme Ouluveden energioissa.

Miten jo odotankaan tätä hetkeä.

Hetken ovet avautuvat perjantaina 26.5. klo 16 NAISEUDEN HETKI kulkee ajasta aikaan tunteiden kirjossa. Pysähdymme kokoamaan kuljetun matkan Sunnuntaina 28.5. Klo 15, jolloin Hetki sulkee ovensa.

Viikonlopun hinta on 445€ ja varausmaksu 140€, loppumaksu 305€ 15.5.2023. Avaan Holvii loppumaksun toukokuun alussa.

Varaus:  Heidi Syvänen Jooga

Erityisruokavaliot 15€ lisämaksu ( ei glut. eikä lakt.) Ilmoitathan suoraan @vanhapappilahetki kaikki mahd. ruokailuusi liittyvät asiat.

Viikonloppu sisältää kaiken ohjelman kukkakransseineen. Majoittumisen 2hh, joissa pedatut pedit, pyyhkeet ovat valmiina. Muutamassa huoneessa mahd. kolmelle yöpyjälle ( ystäväporukka).

Viikonloppu sisältää kaiken ohjelman, joka rakentuu kehomme ja mielemme ympärille. Lempeää liikettä joogan, hengityksen, flown kautta. voimarummun sointia ja aisteja stimuloivaa ääntentaikaa äänimaljoin ym.soittimin, lauluin. Ruokailut. Perjantain päivällisen. Lauantain aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Sunnuntain aamiaisen ja lähtökaffet/teen. Nautimme Hetken kuuluisista leivonnaisista myös.

Viikonloppu jää elämään pitkäksi aikaa ja saatat saada mukaasi paljon iloa, lempeyttä, oivalluksia ja uusia ystäviä. Toukokuun viikonloppu on tullut jo osalle teistä traditioksi aloittaa kesä.

Mukaasi tarviset oman joogamaton ja lempi kesämekkosi.

Peruutusehdot: ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu palautuu lääkärintodistusta vastaan. Kaikki maksut palautuu jos peruutus tulee järjestäjän taholta.

Tervetuloa Naiseuden Hetkeen omana itsenäsi. Viikonloppu sopii kaikille jotka kutsun kuulevat.

Avaan suljetun Fb:ryhmän osallistujille, missä voi sopia mm. Yhteiskuljetuksista

Hymyilevin terveisin Heidi Syvänen

Joogaopettaja ryt200 Yin joogaopettaja Palautumisvalmentaja Shamaria mysteeriokoulun kävijä ja henkisen tien ikuinen oppilas Vyöhyketerapeutti ja iloinen kanssakulkija Naiseuden mielenkiintoisella matkall.

 

Alkaa: 26.05.2023 16:00
Loppuu: 28.05.2023 15:00